Wednesday, January 16, 2008

Terug (mét foto's)


klik op de foto voor meer foto's


Jaaa, ze zijn er! De foto’s van onze vakantie in Nederland! Scroll er gerust even doorheen en kijk of je iemand herkent ;-)

De eerste week van het nieuwe jaar hebben we doorgebracht met Geert en Merijn – door (GROTE) spinnenwebben lopen, gekke diertjes oppakken en besnuffelen, Cambodjaanse dansjes doen en biertjes drinken. Toen zij doorgingen naar Angkor Wat heb ik een paar duiken gemaakt in Sihanoukville, heerlijk twee dagen op de boot ontspannen!

Inmiddels hebben we onze draai weer een beetje gevonden (dat valt nog niet mee zo’n jetlag!), en zijn we weer hard aan het werk. Bart heeft net zijn werk afgerond bij Fisheries en gaat nu volop aan de slag met het dolfijn-fluisteren, mét de nieuwe onderzoekspullen Ikzelf ben midden in de rapportages gevallen; het begin van het nieuwe jaar betekent ook een jaar afsluiten... Dus hard aan de slag met de jaarlijkse student survey en de jaarrapportage.

Ook ben ik bezig een workshop te organiseren voor mijn collega’s naar onderzoeksmethoden en informatie analyse. Je zou maar een trainer zijn, die na elke training informatie moet verzamelen over het resultaat van die training, die informatie moet analyseren en opschrijven... en dan niet goed weten hoe dat moet... Gelukkig krijg ik wat hulp van Dorie, een andere ICCO uitgezondene, bij het geven van deze workshop, dat wordt leuk dus! We’ll keep you posted!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mooie foto's hoor. Ook al staan de comments op "0", we volgen wel degelijk met belangstelling jullie werk en avonturen in dat prachtige land! Blijf ons op de hoogte houden!!!

January 18, 2008 9:45 PM  

Post a Comment

<< Home