Thursday, January 10, 2008

Het nieuwe jaar

Lieve allemaal,

Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat jullie het allemaal spetterend en geweldig hebben gevierd! Op ons tropische eilandje waar we direct na aankomst in Cambodja naar toe vertrokken waren zeker ook een vuurpijl of vijf, maar het is sowieso moeilijk om een nieuwjaarssfeer te creeeren in zo'n tropische omgeving... om 12 uur zijn we wel even de zee in gegaan, en hebben we gezwommen met de lichtgevende algjes, da's ook een soort vuurwerk, toch?

Na een lange vlucht, en wat gedoe bij de douane vanwege de dolfijn-spullen van Bart, zijn we, mét al onze spulletjes, veilig weer aangekomen in Phnom Penh! Ons verblijf in Nederland was hectisch (10 dagen is natuurlijk véél te kort gebleken om iedereen te zien die je wilt zien, en ook nog met genoeg tijd en rust om helemaal bij te kletsen), maar het was geweldig om toch zoveel van onze vrienden en familie weer even te zien! Fijn en bedankt dat zoveel mensen zoveel tijd en moeite hadden genomen om ons even te zien!

En natuurlijk hebben we helaas ook een heleboel mensen niet gezien en gesproken... dat is natuurlijk wel erg jammer, maar dat kon voor dit flits bezoekje even niet anders... Ik hoop dat we veel blijven mailen en Skypen en bellen en telepatische berichten sturen, zodat we toch op de hoogte blijven over elkaars doen en laten!

En voor nu: weer aan het werk! Een heel fijn begin van het nieuwe jaar!

Liefs, Bart en Sarah

0 Comments:

Post a Comment

<< Home