Monday, December 25, 2006

Afscheidsfeest in Roses

klik op foto voor het fotoboek

BEDANKT ALLEMAAL!! Het was erg leuk iedereen op één avond om ons heen te hebben. Een gezellige avond om niet te vergeten... en om nostalgisch aan terug te denken... (pink...snik...)!

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hai Saartje en Bart,
Het was een erg leuk feestje, en voor jullie moet het een mooie gelegenheid zijn geweest om iedereen weer eens om jullie heen gehad te hebben. Deze mensen zouden er ook weer moeten zijn, als jullie terug komen. Jammer dat het een afscheid wordt voor 1(.5) jaar. Maar ik kom jullie beslist bezoeken. Het is een mooie fotoreportage geworden, waar ik nog vaak naar zal kijken. Goede reis,veel geluk en succes in Cambodja.

December 26, 2006 10:22 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ja, erg leuk feestje ook leuke blog trouwens.
Groeten Rosuperman

December 28, 2006 6:13 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hey Kanjers,

Het is 05.50 en ik zit compleet gaar bij ons thuis op de bank. Het was een leuk Konijnfeest! Jammer dat we jullie niet meer konden vinden. Nu heb ik geen laatste afscheidskus kunnen geven! Sjoerd zit trouwens naast me, een beetje wazig voor zich uit te staren. Picture this: Een glas whiskey in zijn hand, de dvd van de Dubliners staat op.. some things will never change.

Ik heb net alle foto's van het afscheidsfeestje in Roses bekeken; super! Het was een bijzondere avond. Ik wens jullie nogmaals heel veel geluk, succes en plezier daar in Cambodja. Doe veel (goeds) maar doe ook voorzichtig! Liefs, ook van Sjoerd.

Inez - die nu lekker gaat slapen.. XXX

January 01, 2007 5:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

Lieve lieve allebei,

Nou dat was nogal emotioneel gisteren zeg! Wat bijzonder dat jullie nu zo'n roteind weg zijn terwijl ik je gisteren nog knuffelde. Ben benieuwd of jullie helm nog past met die hitte; lekker op de brommert.
En op huizenjacht..spannend hoor!!! gauw weer foto's sturen. (leuk ook de afscheidsfeest foto's trouwens!) toch wel prettig dat zo'n technisch onbenul als ik toch een beetje contact kan houden met jullie op deze manier. Ik zal vanaf nu de meest bizarre details doorgeven via deze pagina ;-)
Bij deze nog eens heel veel liefs en knuffels, geluk en vriendschap (oei, niet emo worden Sam), en tot heel gauw met stokjes.

dikke kus Sam

January 03, 2007 1:02 PM  

Post a Comment

<< Home